De kleine Fatra

Zillana, is één van de toegangspoorten tot het romantische berggebied Mala Fatra. De stad zelf is een heel levendige stad met een groot verkeersvrij centrum met heel wat winkelmogelijkheden, gezellig terassen op het oude marktplein met zijn arcades, gezellig rondkuieren langs kleine straatjes, tussen kerken en theaters.

Hotel: HOTEL DUBNA SKALA

Regio: De kleine Fatra
Ligging: Gelegen in het historische centrum van de stad.
Beschrijving: Dit luxehotel heeft een aparte sfeer met zijn luxueuse designkamers. Het hotel heeft 37 kamers, elk voorzien van satelliettelevisie, safe, minibar, telefoon, haardroger, internet, airco en een ruime privé-badkamer. Verder biedt het hotel gratis parking, gratis relaxcenter met whirlpool, massagedouche, sauna, enz. en een uitstekend restaurant en bar.

Hotel: BW PALACE HOTEL POLOM

Regio: De kleine Fatra
Ligging: In het centrum van de stad, aan de winkelstraat die naar het historische centrum loopt.
Beschrijving: Een verblijf in dt hotel is werkelijk een hele belevenis, een echte luxe-ervaring in Versace-stijl. De Pompeus aangeklede kamers, het restaurant, de salons en de bediening geven je het gevoel al was je de koning zelf. Alle kamers hebben airco, luxe televisie, radio, telefoon, minibar, safe en extra grote bedden. Elke badkamer heeft een haardroger, telefoon, radio, hydro-massage, voetmassage en stoomcabine. Bovendien allerhandse accessoires voor éénmalig gebruik. Het restaurant heeft een internationale keuken en een heel uitgebreide wijnkaart. Ter aanvulling is er nog het wellness-centrum met twee jaccuzi’s en een sauna met satelliettelevisie.